Fotobanner

Een vlakke plaat omtoveren tot een cilindervorm? Voor onze wals is dat geen enkel probleem. Deze omvormingstechniek RVS in een handomdraai. De doeleinden van walsen lopen uiteen van silo’s tot ketels.

Bij SNL Machinebouw zorgen we ervoor dat ieder product van de hoogste kwaliteit is. Zo gaan we ook te werk bij het walsen van RVS. Het walsen gebeurt in onze productie met behulp van moderne apparatuur.

Wat is walsen?

Met een zogenaamde walsrol wordt een platte plaat door draaiende rollen gevoerd. Deze walsrollen oefenen druk uit op de plaat, waardoor het materiaal gaat buigen.

Walsen bij SNL Machinebouw

De mogelijkheid tot walsen is afhankelijk van verschillende factoren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de dikte en breedte van de plaat, maar ook aan het materiaal. Bij SNL Machinebouw werken we met RVS. Wij kunnen walswerk ook in eigen huis snijden en lassen, indien nodig.

Neem contact met ons op

Meer informatie over SNL Machinebouw ontvangen? Wij vertellen graag meer over walsen of onze andere diensten. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.