Fotobanner

Omdat SNL Machinebouw deze vakantieperiode gewoon open is hebben we op korte termijn behoefte aan iemand die met behulp van het plaatwerksysteem Radan de werkvoorbereiding voor de laser ondersteunt. Een mooie kans voor een werktuigbouwer in opleiding, die wil bijverdienen in zijn vakgebied.

Wat te doen?

De werkzaamheden omvatten: het invoeren van plaatwerkuitslagen en materiaaleigenschappen in het systeem. Het opschonen van dxf’s met Raddraft en het calculeren van tijden voor het kanten met behulp van het calculatiesysteem Somacalc.

Wat moet je kunnen?

  • Basis handigheid met CAD, opschonen dxf’s is niet al te moeilijk;
  • Redelijk plaatwerktekeningen kunnen lezen (vaak 3D)
  • Nauwkeurig werken voor de invoer van de materiaalsoort en dikte;
  • Gevoel voor productie, met name zetten en laseren.
  • Minimaal 4-5 dagen per week beschikbaar zijn in de laatste week van juni tot en met juli; eerder mag ook.

Kortom: we zoeken een werktuigbouwer met gevoel voor CAD/CAM-systemen. Ben jij praktisch ingesteld? Dan maken wij je wegwijs in de wereld van lasersnijden en kanten met als doel dat je de werkvoorbereiding goed kunt uitvoeren. Tot slot besef je dat nauwkeurig werken een must is, omdat fouten door het hele proces heen werken.

Wie zijn wij?

SNL Machinebouw is een bedrijf in Schijndel waar ca. 70 medewerkers, die systemen en modules bouwen voor internationaal opererende system integrators voor de food industry. Denk hierbij aan modules voor biscuit lijnen, detectieapparatuur en modules voor vleesverwerking. Een belangrijk deel van de productie wordt in huis geproduceerd, waaronder het plaatwerk. De hoofdbewerkingen bij plaatwerk zijn laseren en kanten of ook wel zetten genoemd.

Contact

Herken je jezelf en heb je tijd of wil je meer informatie neem dan contact op met Daan van der Pol:

Whatsapp: 06-22385378 of E-mail: d.vdpol@snl-machinebouw.com