Fotobanner

Dé expert in 3D buislasersnijden

Wanneer u op zoek bent naar een specialist in 3D buislasersnijden, dan heeft u in SNL Group de juiste partner gevonden. Binnen de SNL Group heeft ons bedijf LWM laserservice zich gespecialiseerd in 2D en 3D buislasersnijden, maar ook in andere bewerkingen.

Als specialist werken we minutieus en nauwgezet, met een grote dosis kennis en vakmanschap. Ook onze machines moeten aan de hoogste eisen voldoen.

Een van de voorwaarden voor een goede 3D buislasersnijmachine is de geweldige flexibiliteit. SNL Group heeft daarom bewust gekozen voor de Adige LT8 3D buislaser. Dankzij de kantelbare kop is het 3D-snijden van alle onderdelen geen enkel probleem, zowel van open tot speciale profielen.

Door het automatische en geavanceerde laad- en lossysteem zorgt de Adige LT8 3D voor een geweldige productiviteit. Daarnaast is deze 3D buislasersnijder in staat de beste keuze te maken voor elke productiefase. Uiteraard kunnen onze experts de instellingen desgewenst handmatig aanpassen. 

Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Hebt u regelmatig spoedopdrachten en bent u op zoek naar een partner waar u niet steeds een nieuwe prijsaanvraag hoeft te doen? Dan zijn wij dé partner voor u.

Wij maken duidelijke afspraken over prijs en levertijd zodat u verzekerd bent van een goed eindresultaat: de hoogst mogelijke efficiëntie voor de laagst mogelijke prijs.

Of wilt u eerst graag eens geheel vrijblijvend met een van onze specialisten van gedachte wisselen over een aanstaand project? 

Vul dan dit formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.