Fotobanner

SNL Machinebouw een betrouwbare toeleverancier van systeemoplossingen in de machinebouw. We combineren kwaliteit met flexibiliteit en maatwerk en maken zo de mooiste maatwerksystemen, modulebouw, subsamenstellingen en service-onderdelen. Dat doen we vooral voor OEM’ers in de foodindustrie. Onze specialisatie ligt daarbij in het ontwikkelen en vervaardigen van transportsystemen.

Onze samenstellers/lassers zijn echte experts. Als het aankomt op het zelfstandig lasgereed maken, samenstellen en aflassen van machine- of constructiedelen leveren ze altijd hoogwaardig maatwerk. Al die onderdelen worden uit profiel- en plaatmateriaal in RVS vanaf tekening gemaakt. Omdat veel van deze producten uiteindelijk in de voedingsmiddelenindustrie terecht komt, wordt de hoogste kwaliteit verwacht. Bij SNL Machinebouw staan we voor de kwaliteit van onze producten. Die behalen we niet alleen met onze samenstellers/lassers, maar ook met ons uitgebreide en moderne machinepark.

“Doen wat we beloven: altijd en overal kwaliteit leveren.”

Fotobanner

Het lasproces is een belangrijk onderdeel van het proces. Onze lassers zijn in staat uitstekende lasnaden te verzorgen. Bij SNL Machinebouw kunnen we verschillende laswerkzaamheden uitvoeren, zoals:

  • TIG
  • MIG
  • MAG
  • Stiftlassen
  • Puntlassen

Bij SNL Machinebouw voeren we verschillende bewerkingen uit, waaronder lassen. Onze vakkundige lassers zijn bekend met verschillende lastechnieken en weten altijd de juiste uitvoering te kiezen voor uw opdracht.

"Wij zijn ervan overtuigd dat iedere RVS soort en iedere toepassing om een eigen manier van lassen vraagt. We overleggen uitgebreid met onze klant, maar kijken ook naar het materiaal waar we mee werken. Op basis daarvan maken we een keuze voor het juiste lasproces."

TIG lassen (Tungsten Inert Gas) is een speciale lastechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van inert glas. TIG lassen wordt veel toegepast bij het verwerken bijvoorbeeld (roestvast) staal en aluminium. Omdat we bij SNL Machinebouw met hoogwaardig RVS werken, zijn we gespecialiseerd in het vakkundig TIG lassen. Het TIG lassen gebeurt handmatig en met de grootste precisie. Een hoge laskwaliteit gegarandeerd.

Een ander handmatig lasproces waarin we bij SNL Machinebouw gespecialiseerd zijn is het MIG lassen. Dit veelgebruikte lasproces is enorm veelzijdig en snel. Het niveau van onze MIG lassers ligt hoog, waardoor u verzekerd bent van een goede laskwaliteit.

Lees meer

Fotobanner

Samenstellen

Een samengesteld metalen product is een constructie die door middel van lasprocessen aan elkaar is bevestigd. Onze ervaren lassers zijn in staat om constructies op basis van tekeningen samen te stellen én af te lassen.

SNL Group

SNL Machinebouw is onderdeel van SNL Group. SNL Group staat voor gebundelde krachten in de metaalindustrie. We leveren metaal- en machinebouwoplossingen; van onderdelen en componenten tot maatwerksystemen, engineering en service. Of het nu gaat om groot seriewerk of juist speciaalmachinebouw, SNL Group biedt voor ieder vraagstuk een optimale oplossing

Meer informatie over SNL Machinebouw ontvangen?

Wij vertellen graag meer over frezen of onze andere diensten. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.